Wereldkaart Gastenboek Contact
Nieuw Zeeland
Home Update Canada NewZealand Noorwegen Schotland Ierland Engeland Frankrijk Camper Foto NL Links 


Nieuw Zeeland 2004
Travelto-web.com
Wij dachten het allemaal gezien te hebben in Europa. Zwitserland met zijn bergen maar ook Noorwegen onze passie met bergen en fjorden. Schotland met zijn hoogvlaktes, Italie met specifieke bomen en landschappen maar toen kwamen we in New Zealand en vonden een verzameling van dit alles in een enkel land met als bonus een behoorlijk snufje Holland.

En in Maart / April 2004 hebben we deze werkelijk onvergetelijke reis van ruim 4 weken gemaakt.

Het was voor ons de 1e keer dat we alles via internet geregeld hebben, de vlucht met Malaysia Air en onze camper welke we gehuurd hebben bij Tulip Campers.

Je wordt opgehaald van het vliegveld en ondergebracht in een eigen appartement om eerst bij te komen van de lange vlucht. De volgende morgen krijg je uitleg en kun je op pad. Onze camper was redelijk simpel, recht toe recht aan en voor ons ideaal en alles wat we nodig hadden. Een kei van een auto ons huis op wielen met een lengte van 4.80 mtr. Op de hoofdweg reden alle grote [luxe] campers ons voorbij maar eenmaal in de bergen lieten wij al die snellopers ver achter ons.

We hebben een dagboek bijgehouden, ons Day by Day verslag met daarbij ook een foto van die dag. Deze reis hebben we heel erg veel foto's gemaakt en daarvan een "zeer ruime" keus opgenomen in onze FotoGallerie.
Ons Verhaal in al onze foto's een Spelletje
   Day by Day
FotoGallerie NZ Memory

 
Een klein voorproefje van de foto's welke te vinden zijn in ons fotoboek.
Mouraki Boulders Napier New Zealand
  New Zeelandplein
Pure New Zeland
100% Pure New Zealand
Nieuwzeeland.pagina.nl
Tulip Campers
tussenstop Malaysia
LandenWeb
© Travelto-web.com / Aad & Thea 2004